De kansen van virtuele dataruimen aangaande fusies en overnames (M & A) -transacties | Securedataroom

De kansen van virtuele dataruimen aangaande fusies en overnames (M & A) -transacties | Securedataroom

In de huidige bedrijfsomgeving, waar geringe wijzigingen in uw kostenstructuur, kleine verbeteringen in het behandeling van resources, bescheiden reducties in supply chain-processen plus vergelijkbare verbeteringen aan de algemene werking van beslist bedrijf zich vertalen boven aanzienlijke verbeteringen in de winstgevendheid – en waar efficiëntie een cruciale succesfactor zijn – het verschijnen met de elektronische of virtuele dataroom (VDR) in due diligence-processen dienen geen verrassing zijn. VDR’s worden voordelig verwacht in de omgeving betreffende vandaag, vandaar het hun doel is om het efficiëntie plus effectiviteit van het due diligence-proces erbij verbeteren, waardoor de bijbehorende kosten belanden verminderd en de procedurele aspecten voordat deelnemers bij fusies en overnames (M & A) worden vereenvoudigd. Technologie heeft veel bedrijfsprocessen en -activiteiten verbeterd plus verwacht wordt dat ongebruikt en creatief gebruik betreffende technologie vergelijkbare positieve uitwerkingen zal hebben op bestaande bedrijven. In de afgelopen jaren hebben we het effect van technologie op de M ampersand A-proces bekeken door een introductie van de VDR. De mate waarin dataroom het toepassing van een VDR de uitvoering van fusies en overnames heeft veranderd en het toegevoegde waarde van een VDR voordat het fusie- en overnameproces zijn een belangrijkste kwesties die boven dit onderzoek zijn getest. Er ben een lijst met hoofdvragen, waarop jullie de baten van virtuele dataruimtes bij M ampersand A-processen begrijpt:

  • Maken VDR’s algehele due diligence efficiënter en effectiever door het proces te versnellen door de gerelateerde kosten bij verminderen plus daarmee u hele proces voor mensen aan fusies en overnames?
  • Hoedanig verandert het due diligence-proces bij het gebruik van dezelfde VDR?
  • Wat is het effect met het gebruik van technologie op het due diligence-proces?
  • Belanden kostenbesparingen opgevat bij het gebruik van dezelfde VDR, en zo ja, voor wie?
  • Gebruiken gebruikers van een VDR verbeteringen boven het resultaat van het due diligence en het uitkomst met een transactie?

vdr

Deze en andere soortgelijke vragen waren de zaden waaruit het idee voordat deze studie naar voren kwam. Dit rapport is daarom dezelfde onbevooroordeelde evaluatie van VDR’s en bepaalt of u gebruik met een VDR een verschil maakt in het due diligence-proces, alsof dat beslist VDR eenvoudig een cosmetische verandering is en beslist trendy benadering van due diligence boven het geavanceerde fusies en overnames proces, gevoed door het steeds toenemende aantal VDR-providers. De gebruikte evaluatiemethode is uit interviews met vier hoofdpartijen: zijdebedrijven verkopen, nevenbedrijven kopen, fusies en overnames en VDR-aanbieders. We benadrukken dat het gegevens en informatie deze ze verschaffen, samen bij hun indrukken, meningen en oordelen, het grondstof maken en beslist basis door conclusies erbij trekken in deze studie. Dat beslist vrij groot aantal mensen uit alle groepen bij het onderzoek belanghebbend was, bood een breed spectrum betreffende standpunten over beide VDR’s en u due diligence-proces zelf, hoeveel een objectieve evaluatie met de aspecten van VDR’s moet beloven die de aandachtspunten zijn in dat onderzoek. verslag doen betreffende. VDR toont concrete baten ten opzichte van een PDR voordat specifieke type transacties: grotere transacties, veilingachtige processen bij veel potentiële kopers, internationale en grensoverschrijdende transacties en transacties bij een beperkte due diligence-periode. Dit categorie deals profiteert het maximaal van het gebruik betreffende de VDR’s om parallelle toegang zelfs de dataroom door meerdere kopers denkbaar te fiksen, en in het verminderen van reisgerelateerde kosten sinds continue plus alomtegenwoordige toegang te bieden aan beslist koper, maakt niet uit de locatie. Samengevat zijn de praktische en theoretische voordelen met het behandeling van dezelfde VDR overtuigend. De prevalentie van “oldtimers” en hun betrokkenheid aangaande fusies plus overnames willen blijven resulteren in beslist toenemende acceptatie van een VDR wanneer standaardinstrument voor due diligence bij fusies en overnames. Omdat technologische vooruitgang het manier waarop we bestaan en opereren blijven muteren, verwachten we dat VDR’s de geaccepteerde en voornaamst gebruikte tool voor dataroom voor fusies en overnames zullen belanden.

No Comments

Post A Comment